Ümraniye'de içi yolcu dolu otobüse bomba attılar

İstanbul Ümraniye'de seyir halinde ve içinde yolcuların bulunduğu halk otobüsünün altına el yapımı bomba atıldı.

30 Mayıs 2016 Pazartesi 16:16
Ümraniye'de içi yolcu dolu otobüse bomba attılar






Ümraniye'de içi yolcu dolu otobüse bomba attılar


Terör örgütlerinin cirit attığı Ümraniye ve çevresinde gözü dönmüş militanlar halk otobüsünün altına el yapımı patlayıcı attı. Olayda şans eseri ölü ya da yaralı olmadı. Polis saldırının ardından bomba atan 3 teröristin yakalanması için çalışma başlattı.

Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, polis kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. Edinilen bilgilere göre, olay, dün akşam saat 22.00 sıralarında Necip Fazıl Mahallesi, Alemdağ Caddesi Zerda sokak kesişiminde meydana geldi. Sokakta bekleyen 3 saldırgan 131 T sayılı halk otobüsünün geçişi sırasında otobüsün altına el yapımı bomba attı.


Zanlılar sokak içerisine kaçarken, otobüsün altında yaşanan patlamayla yolcular büyük panik yaşadı. Olay sonrası şoför ve yolcular otobüsten inerek ne olduğunu anlamaya çalıştı. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Polis saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.
Anahtar Kelimeler:
Ümraniyede Otobüse Bomba
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.