Umut tacirleri adliyeye sevk edildi

MARMARİS'te, insan kaçakçılarına yönelik geçen cuma günü düzenlenen operasyonda, organizatör olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 9 kişi, bugün adliyeye sevk edildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele...

27 Nisan 2015 Pazartesi 16:19
Umut tacirleri adliyeye sevk edildi






MARMARİS'te, insan kaçakçılarına yönelik geçen cuma günü düzenlenen operasyonda, organizatör olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 9 kişi, bugün adliyeye sevk edildi.
İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, geçen cuma günü sabah saatlerinde, İzmir'den Marmaris'e getirdiği kaçakları 2 bin Euro karşılığında yasa dışı yollarla Yunan adalarına götürdüğü belirtilen bir şebekeye operasyon düzenledi. Söğüt ve Bozburun mahallelerindeki ev ve işyerlerine yapılan eş zamanlı baskında; A.A., E.G. (42), T.U. (25), E.D. (31), V.U. (35), F.Ç. (28), H.H. (34), M.A. (33) ve Y.A. (35) gözaltına alındı. Emniyetteki sorgularının ardından zanlılar, bugün sabah adliyeye sevk edildi. Soruşturma kapsamında ayrıca 66 Suriye uyruklu kaçağın yakalandığı ve umut tacirliğinde kullanılan iki tekneye el konulduğu belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.