Üniversite Öğrencilerinden İlginç Protesto

ULUDAĞ Üniversitesi’nde, YÖK’ü kuruluş yıldönümünde protesto etmek isteyen bir grup öğrenci, stantları özel güvenlik görevlileri tarafından kaldırılınca vücutlarından masa yaptı. Uludağ Üniversitesi’nde YÖK protestosu...

03 Kasım 2014 Pazartesi 17:47
Üniversite Öğrencilerinden İlginç Protesto






ULUDAĞ Üniversitesi’nde, YÖK’ü kuruluş yıldönümünde protesto etmek isteyen bir grup öğrenci, stantları özel güvenlik görevlileri tarafından kaldırılınca vücutlarından masa yaptı.
Uludağ Üniversitesi’nde YÖK protestosu için bu sabah üniversitede bir grup öğrencinin açtığı stant üniversite güvenlik görevlileri tarafından kaldırıldı. Öğrencilerin bulunduğu bölgeden geçen Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Müfit Parlak, stantların verilmesi istemini  kabul etmedi. Bunun üzerine iki öğrenci kendi vücutlarından masa kurarak, bildiri dağıttı. Öğrenciler daha sonra yaşadıkları sosyal medyadan paylaştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.