Üniversiteli Fatih'e Çarpip Kaçan Sürücüyü Kırık Ayna Parçası Yakalattı(2)

BAĞIŞLANAN ORGANLARIYLA 7 KİŞİYE UMUT OLDU Otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan ve tedavi altına alındığı Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde beyin ölümü gerçekleşen Fatih Yiğit Akar'ın ailesi tarafından organlarının...

20 Ekim 2014 Pazartesi 16:54
Üniversiteli Fatih'e Çarpip Kaçan Sürücüyü Kırık Ayna Parçası Yakalattı(2)






BAĞIŞLANAN ORGANLARIYLA 7 KİŞİYE UMUT OLDU
Otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan ve tedavi altına alındığı Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde beyin ölümü gerçekleşen Fatih Yiğit Akar'ın ailesi tarafından organlarının bağışlandığı ortaya çıktı. Akar'ın, bağışlanan organlarından karaciğerinin bir kısmının Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, bir kısmının Ankara Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir kısmının da İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, kalp, akciğer ve böbreklerden birinin yine Ankara Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, diğer böbreğin de Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki hastalara nakledilmek üzere gönderildiği öğrenildi.


FOTOĞRAFLI
 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.