Üniversiteli öğrenciler Nevşehir'de kaza yaptı, 5 ölü var

Nevşehir Uçhisar'da meydana gelen feci kazada Kapadokya Üniversitesi öğrencisi 5 genç hayatlarının baharında can verdi. 

15 Nisan 2018 Pazar 13:03
Üniversiteli öğrenciler Nevşehir'de kaza yaptı, 5 ölü var






Üniversiteli öğrenciler Nevşehir'de kaza yaptı, 5 ölü var


Kapadokya Üniversitesi öğrencilerini taşıyan araç kaça yaptı. Nevşehir Uçhisar yakınlarında gece yarısı meydana gelen kazanın nedeni gün ağarcınca ortaya çıktı. Belediyenin ana yol üstünde satış yapmasını yasakladığı kokoreççinin neden olduğu kazada 5 üniversite öğrencisi can verdi.. Kazada hayatını kaybeden öğrencilerin isimleri Tugay İçöz, Salim Burak İçöz, Tarık Öztürk, Gamze Aktoprak ve Gülbahar Pektaş olduğu açıklandı.


Kapadokya Üniversitesi öğrencilerini taşıyan araç hurdaya dönerken yaralılar da hastaneye kaldırıldı. Minibüsünü küçük bir restoran haline getirerek yol üstünde kokereç satan aracın neden olduğu kazada hayatın kaybedenlerin cenazeleri ailelerine teslim ediliyor. 

Nevşehir'de kokoreç almak isteyen sürücünün yol kenarına park ettiği kamyonete arkadan çarpan otomobilde yaşamını yitirden 5 gencin, üniversite öğrencisi olduğu ortaya çıktı. Uçhisar Belediyesi'nin, kokoreççinin, yol kenarında durup satış yapmasını yasakladığı, kokoreççinin ise bu nedenle BİMER aracılığıyla Uçhisar Belediyesi'ni şikayet ettiği öğrenildi


Kaza, dün gece Nevşehir- Ürgüp karayolunun Uçhisar kavşağında meydana geldi. 22 yaşındaki Tugay İçöz yönetimindeki otomobil, yol kenarında seyyar satıcıdan kokoreç almak için duran İ.B. yönetimindeki kamyonete çarptı. Kazanın ardından olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, araçta bulunan Kapadokya Üniversitesi öğrencileri Tugay İçöz, 19 yaşındaki Salim Burak İçöz, 24 yaşındaki Tarık Öztürk, 21 yaşındaki Gamze Aktoprak ve 22 yaşındaki Gülbahar Pektaş'ın yaşamını yitirdiği tespit edildi.

AYNI YERDE İKİNCİ KAZA

Bu kazadan kısa süre sonra, bölgede ikinci bir kaza meydana geldi. Sürücüsü öğrenilemeyen 51 KH 644 plakalı otomobil, kaza nedeniyle duran araca çarptı. Araçlarda bulunan 4 kişi hafif yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. 5 üniversitelinin cesetleri de aynı hastanenin morguna konuldu.

Yapılan otopsinin ardından gençlerden üçünün cenazesi memleketleri Yozgat´a, birinin Mersin´e, diğerinin ise Nevşehir´in Hacıbektaş ilçesine gönderildiği belirtildi.

BELEDİYE YASAKLAMIŞ

Uçhisar Belediyesinin kazanın yaşanmasına neden olduğu belirtilen, restoran haline getirdiği midibüste satış yapan Yüksel ismindeki kokoreççinin, yol kenarında durup satış yapmasını yasakladığı ifade edildi. Kokoreççinin ise bu nedenle BİMER aracılığıyla Uçhisar Belediyesi'ni şikayet ettiği kaydedildi.

Anahtar Kelimeler:
Kapadokya Üniversitesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.