Üniversiteli Sevgi Önder'in feci ölümü

Aksaray'da karşıdan karşıya geçmeşe çalışan Sevgi Önder adlı üniversiteli genç kız, otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti.

14 Mayıs 2019 Salı 02:04
Üniversiteli Sevgi Önder'in feci ölümü






Üniversiteli Sevgi Önder'in feci ölümü



Trafik canavarı Aksaray'da can aldı. Üniversiteli genç kız, karşıdan karşıya geçmek isterken kendisine hızla çarpan otomobilin savurması sonucunda hayatını kaybetti. İzmir'de bulunan ailesi acı haberle sarsıldı. Talihsiz genç kızın, İzmir'den aile ziyaretinden döndüğü sırada kazaya kurban gittiği öğrenildi.

Feci kaza, Aksaray-Adana Karayolu 6. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa K. (43) idaresindeki otomobil, Aksaray’dan Adana istikametine seyrederken yolun karşısına valizi ile geçmeye çalışan 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Sevgi Önder'e çarptı.


Kazanın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri yaptıkları kontrolde Sevgi Önder’in öldüğünü tespit etti. Önder'in cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazanın ardından şoka giren otomobil sürücüsü Mustafa K. ise Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kazada hayatı kaybeden Sevgi Önder’in İzmir’de bulunan ailesini ziyaret ettikten sonra dün saat 13.00’e aldığı biletle Aksaray’a dönmek için yola çıktığı ve kazanın olduğu yerde otobüsten inerek yolun karşısında bulunan kız yurduna gitmek isterken kaza geçirdiği öğrenildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.