Üniversitelilere uyuşturucu satan öğrenci tutuklandı

Muğla Milas'ta üniversite öğrencisi arkadaşlarını uyuşturucu tuzağına düşüren Meslek Yüksek Okulu öğrencisi A.Y. ikinci kez yakalandı. Daha önce serbest bırakılan zehir taciri bu kez tutuklandı.

13 Şubat 2016 Cumartesi 01:24
Üniversitelilere uyuşturucu satan öğrenci tutuklandı






Üniversitelilere uyuşturucu satan öğrenci tutuklandı

Muğla'nın Milas İlçesi'nde, üniversitelilere uyuşturucu temin ettiği iddiasıyla gözaltına alınan üniversite öğrencisi A.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Meslek Yüksekokulu'nda öğretim gören üniversite öğrencilerine uyuşturucu sattığı tespit edilen ve aynı üniversitede öğrenci olduğu öğrenilen A.Y. Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Milas Grup Amirliği ekiplerince teknik takibe alındı.

Üniversite bölgesinde çalışmalarını sürdüren KOM ekipleri tarafından gözaltına alınan A.Y.'nin üzerinde 25 gram esrar ve 10 gram bonzai ele geçirildi.
DAHA ÖNCE 50 HAPLA YAKALANMIŞ
Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan A.Y. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca A.Y.'nin 4 ay önce İstanbul'dan Milas-Bodrum Havalimanı'na geldiği sırada ayakkabılarının taban bölümünde yaklaşık 53 adet uyuşturucu hap ele geçirildiği öğrenildi.

Son Güncelleme: 13.02.2016 01:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.