Ünlü psikolog öldürüldü

Kadıköy Moda’da ünlü psikolog Alper Engeler “Hayvanlar üşümesin” diye kaldırıma yaptığı kedi evi yüzünden öldürüldü.

11 Ocak 2017 Çarşamba 15:09
Ünlü psikolog öldürüldü






Ünlü psikolog öldürüldü
   Kadıköy Moda’da ünlü psikolog Alper Engeler “Hayvanlar üşümesin” diye kaldırıma yaptığı kedi evi yüzünden öldürüldü.
   Sözcü’nün haberine göre olay dün akşam saatlerinde oldu.
49 yaşındaki psikolog Alper Engeler oturduğu apartmanın yakınlarındaki Ağabey Sokak’taki kaldırıma tahtadan kedi evi kurarken bir komşusu ile tartışmaya başladı.
Görgü tanıklarının iddiasına göre sözlü olarak başlayan tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Engeler tartıştığı şahıs tarafından bıçaklandı. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Engeler yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
Hayvan sevgisi ile tanınan Engeler’in ölümü yakınlarını yasa boğdu. Alper Engeler’in bir arkadaşı “Kedileri çok severdi… Kar altında kalmasınlar diye onlara kaldırıma kurmak için tahtadan kedi evi almış. Onu kurarken bir komşusu ile tartışmaya başlamış ve bıçaklanmış. Çok üzgünüz. Bıçaklayan şahıs polis ekiplerince gözaltına alınmış” dedi.
   Ünlü psikolog Alper Engeler’in ölümüne neden olan saldırgan şahıs olaydan saatler sonra polis ekipleri tarafından Acıbadem’de gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahsın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.Ünlü psikologu öldürdüğünü açıklayan Hızır Erdoğan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
 
Son Güncelleme: 11.01.2017 21:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.