Uşak'ta 13 yaşındaki kıza cinsel istismara 2 tutuklama

UŞAK'ta,13 yaşındaki B.K.'ye cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan biri 16, diğeri ise 17 yaşındaki iki genç tutuklandı. Uşak 23 Nisan Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi B.K., geçen 25 Ağustos'ta ailevi sorunları...

28 Ağustos 2015 Cuma 19:59
Uşak'ta 13 yaşındaki kıza cinsel istismara 2 tutuklama






UŞAK'ta,13 yaşındaki B.K.'ye cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan biri 16, diğeri ise 17 yaşındaki iki genç tutuklandı.
Uşak 23 Nisan Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi B.K., geçen 25 Ağustos'ta ailevi sorunları nedeniyle annesi H.K.'ye, "Beni babama vereceğin için evden gidiyorum. Babamda çok daha kötü olacağımı biliyorum. Çok çaresizim. Yalnız olduğumu biliyorum. Sende bir çocuk al sana o sahip çıksın. Bana bir şey olursa sakın üzülme. Evden gitme sebebim sen değilsin anne. Tamam mı?" yazılı bir not bırakıp, evden kaçtı. Evden kaçtığı gün buluştuğu erkek arkadaşı 17 yaşındaki N.K. iddiaya göre, önce bir okul bahçesine ardından da terkedilmiş viran haldeki bir eve götürdüğü B.K.'ye cinsel istismarda bulundu. Geceyi ise bir inşaatta geçiren B.K., ertesi gün Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube'ye gidip, yaşadıklarını anlattı. B.K. ifadesinde evden kaçmadan bir ay önce de 16 yaşındaki başka bir arkadaşı Ş.Y.'nin kendisini ablasıyla tanıştıracağını söyleyip, evlerine götürüp, cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. Uşak Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünde B.K.'nin cinsel istismara uğradığını belirtir rapor verildi. Bunun üzerine polis, N.K. ve Ş.Y.'yi gözaltına aldı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen N.K. ve Ş.Y., tutuklandı. Devlet korumasına alınmak istemeyen B.K., annesi H.K.'ye teslim edildi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.