Uyuşturucudan yargılanan sanığa 4 yıl hapis cezası

SAMSUN'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla tutuklu yargılanan 28 yaşındaki Mustafa Torun, hakimden kendisine bir şans daha tanımasını istedi. Mahkeme heyeti sanığı 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırdı. Olay yaklaşık 3 ay önce...

31 Mart 2015 Salı 17:20
Uyuşturucudan yargılanan sanığa 4 yıl hapis cezası






SAMSUN'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla tutuklu yargılanan 28 yaşındaki Mustafa Torun, hakimden kendisine bir şans daha tanımasını istedi. Mahkeme heyeti sanığı 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırdı.
Olay yaklaşık 3 ay önce İlkadım İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre polis yaptığı istihbarat çalışması sonucu uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen Mustafa Torun'un evine savcılık izniyle baskın yaptı. Yapılan aramada 537 adet ecstasy hap ile 6.6 gram toz haline getirilmiş uyuşturucu hap ele geçirildi. Polisteki İşlemleri tamamlanan şüpheli çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hakkında 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan tutuklu sanık Mustafa Torun bugünkü karar duruşmasında verdiği ifadede, "Söz konusu uyuşturucuyu Ankara'dan bir şahıstan 4 bin 500 lira karşılığında satmak için satın aldım. Ancak satamadan yakalandım. Düşmüş olduğum bu durumdan dolayı son derece pişmanım. Mahkemenin bana bir şans daha vermesini istiyorum" dedi.
Sanık ifadesinin ardından kararı açıklayan mahkeme heyeti tutuklu sanığı ticaret amacıyla uyuşturucu madde bulundurmak suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırdı.  

FOTOĞRAFLI





Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.