Vahşet sınırlarını aştılar: Iğdır'da PKK'lı katillere operasyon

Teröristler, Iğdır'da yeni bir katliama hazırlanırken suç üstü yakalandı. Üstelik katliam planı 13 polisimizi şehit eden kalleş saldırıyla aynı yöntemi kullanmak üzere hazırlanmış

03 Ekim 2015 Cumartesi 09:31
Vahşet sınırlarını aştılar: Iğdır'da PKK'lı katillere operasyon






Vahşet sınırlarını aştılar: Iğdır'da PKK'lı katillere operasyon

Terör örgütü PKK'lı katillerin katliam girişimi son anda önlendi. 13 polisi şehit eden Iğdır'daki teröristler aynı yöntemi kullanarak yeni bir saldırıya hazırlandığı ortaya çıktı. İnsanlıktan nasibini almayan canilerin yöntemi yine aynı. Buldukları değişik türdeki patlayıcılarla vahşice can almak.

7 BİDON MAZOT - PATLAYICI MADDE İLE GÜÇLENDİRMİŞLER

Iğdır İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı birlikler, terör örgütü PKK'lıların kaçtığı Ağrı Dağı'na hava destekli operasyon başlattı. Yol kesme, araç yakma, bombalı ve el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenleyen PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için dün sabah saatlerinde operasyon başlatılmıştı.

Operasyonda Ağrı Dağı'nın 2 bin rakımındaki Leçelik bölgesinde PKK'lı teröristlerin düzenlenecek eylemlerin koordine ettiği sığınaklar ele geçirildi. Sığınakta, 6 adet telsiz ile hazırlanmış patlama düzeneği, 18 adet elektrikli fünye, 11 top kablo (1100 metre), 60 litrelik mazot dolu 7 adet bidon (420 litre), 1 çuval patlayıcı madde yapımında kullanılan gübre, ekmek, peynir, çay, un ve giyim malzemesi ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler jandarma ekiplerince bulunduğu yerde imha edildi.

Öte yandan, 12 Ağustos 2015 tarihinde Pamuk Geçidi mevkinde gasp edilen bir kamyonetin Bulakbaşı Köyü'ndeki bir evin bahçesinde bulundu.

Araç içerisinde 3 adet farklı araç plakası, 2 adet kablolu pil düzeneği ve muhtelif örgütsel dokümanlar ele geçirildi. Araç, patlayıcı madde ile tuzaklandığı şüphesi ile uzaktan imha edildi.

Ele geçirilen uzaktan kumandalı bomba düzeneklerinin 13 polis memurunun şehit edildiği olayda kullanılmış düzenekle aynı olduğu bildirildi.









Son Güncelleme: 03.10.2015 09:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
remzi kalafat 2015-10-03 17:04:50

köpeklik bu bunlar bu kafa ile değil devlet çadır kuramaz. insanlıktan nasibini almamış şerefsizler en iyi bildiğiniz şey öldürmek yakmak yıkmak yağlamak. sizin gibi lanetli insanların oluşturduğu toplum ancak amerikan askerlerinin botlarına yalayıcılık düşer saddamın itleri gibi gider amerikan askerlerinin botlarını yalarsınız şerefiniz buna müsait

Avatar
ali kayabas 2015-10-03 17:35:33

burada çok efendi insanlar gibi toplantilar organize ederler demokrasiden insan hakkindan konusurlar ama evlerinde karilarini kizlarini keserler insan kacakcisi adiler bunlar dagda ise cellat gibidirler ta ki kendilerinden daha gucul ve zeki bir organizasyon cikana kadar cok merak ettigim bir sey var pkk artik ne istiyor ne icin silahli saldirilar duzenliyor? kimse bunun nedenini aciklamiyor bagimziz ozgur kurdistan kurmaktan kacinci kez vazgeçtiklerini aciklayan orgut dunyanin en geri kalmis bolgesinde cehaleti daha da yayginlastirarak siddete adeta tapinilacak bir ortak yaratiyor buna hangi sol orgut inanır ?

Avatar
yunus 2015-10-03 17:39:24

pkk artik buyuk kitleleri harekete geçirecek gucte bir orgut degil disaridan gorulen aci bir gercek var orgut sadece oldurme konusunda ustalasmis katiller surusu gibi duruyor. amaclari ilkeleri oldurme uzerine kurulu bir teror organizasyonu dunyada bu tur yapilara destek veren kisi ve ailelere kriminal kimlik verir ve emin olun adam yerine bile koymaz. pkk almanya icin fransa ve abd icin daglarda adam oldurdugu surece cok onemlidir isleri bitince bir alman yetkili domuza verdigi onem kadar pkklılara onem vermez