Validebağ'da Kefenli Protesto

Cengiz ÇOBAN / İstanbul, () - VALİDEBAĞ'a ellerinde kefene sarılı temsili cenazelerle gelen bir grup, buraya cami inşaatı yapılmasını ve maden kazalarını protesto etti. Diren Kadıköy Platformu üyesi grup, saat 18.30 sıralarında slogan...

29 Ekim 2014 Çarşamba 19:10
Validebağ'da Kefenli Protesto






Cengiz ÇOBAN / İstanbul, () - VALİDEBAĞ'a ellerinde kefene sarılı temsili cenazelerle gelen bir grup, buraya cami inşaatı yapılmasını ve maden kazalarını protesto etti.

Diren Kadıköy Platformu üyesi grup, saat 18.30 sıralarında slogan atarak cami inşaatının yapıldığı alana geldi. Grubun önünde ilerleyen bazı kişilerin, üzerinde baret bulunan kefene sarılı temsili cenazeleri taşıdığı dikkat çekti. İnşaat alanına metreler kala duran grup, temsili cenazeleri yere bırakarak maden kazalarını protesto etti. Grup, açtıkları “İşçi kıyımına, doğanın talanına, AKP'nin yalanına son“ yazılı bir pankart açtı.

Eylemciler daha sonra gösterilerini polisin barikat kurduğu alanda sürdürdü. 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.