Van'ın Güzeldere Geçidi'nde onlarca araç yolda kaldı

VAN- Hakkari Karayolu'nda TIR'ın kayarak yolu kapatması üzerine 2 bin 730 rakımlı Güzeldere Geçidi'nde birçok araç mahsur kaldı. Van'ın dağlık alanlarında akşam başlayan ve aralıklarla etkisi gösteren kar yağışı, Van-Hakkari karayolundaki...

05 Mart 2015 Perşembe 23:28
Van'ın Güzeldere Geçidi'nde onlarca araç yolda kaldı






VAN- Hakkari Karayolu'nda TIR'ın kayarak yolu kapatması üzerine 2 bin 730 rakımlı Güzeldere Geçidi'nde birçok araç mahsur kaldı.
Van'ın dağlık alanlarında akşam başlayan ve aralıklarla etkisi gösteren kar yağışı, Van-Hakkari karayolundaki Güzeldere Geçidi’nde trafiği olumsuz etkiledi. Kar yağışının yanı sıra, tipi ve sis sebebiyle akşam saatlerinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine bir TIR kayarak yolu trafiğe kapattı. Bunun üzerine Van ve Hakkari yönüne giden bir çok araç mahsur kaldı. Karayolları ekiplerinin yaptıkları tuzlama çalışmaları ardından karayolu yaklaşık 1 saat sonra ulaşıma açıldı.
FOTOĞRAFLI

Son Güncelleme: 06.03.2015 00:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.