Vatan Caddesi'nde Son Durum, Emniyet Müdürlüğü'nde baskın önlemi

Darbeci Müritler Cuntası'nın en önemli hedeflerinden biri olan Vatan Caddesi'ndeki Emniyet Müdürlüğü içinde ağır silahlarla mevzilenen polisler nöbete başladı. Binaya yeni bir saldırı tehdidi var.

18 Temmuz 2016 Pazartesi 17:18
Vatan Caddesi'nde Son Durum, Emniyet Müdürlüğü'nde baskın önlemi






Vatan Caddesi'nde Son Durum, Emniyet Müdürlüğü'nde baskın önlemi

Son Dakika Haberleri, Darbeci Müritler Cuntası'nın en büyük hedeflerinden biri haline gelen Emniyet Müdürlükleri önünde önlemler artırılıyor. İstanbul Vatan Caddesi'nde darbe gecesi boyunca yoğun çatışmaların yaşandığı Emniyet Müdürlüğü önünde ve içinde ilk kez uzun namlulu polis memurları nöbet tutmaya başladı.

Darbeci artıklarının bina içinde sorgulanmalarını önlemek amacıyla yeni bir operasyona kalkışabilecekleri istihbaratı üzerine polis önlemleri en üst düzeye çıkardı.

Vatan Caddesi'ndeki Emniyet Müdürlüğü'nde öğleden sonra başlayan hareketlilik bu dakilarda en üst düzeye çıktı.

Emniyet'in önüne uzun namlulu silahlar taşıyan polisler çıktı. Emniyetin orta bahçesindeki boşluğa da çapraz şekilde araçlar park edildi.

Emniyet Müdürlüğü izindeki polisleri göreve çağırırken gece boyunca teyakkuzda bulunulması için telsiz anonsları geçiliyor..
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.