Villada 'eş değiştirme' partisine 55 gözaltı

Fatih KARAÇALI/ ADANA, () - ADANA merkezli 5 ilde gerçekleştirilen operasyonda, 'swinger' denilenen eş değiştirme yöntemiyle seks fantezileri yaptıkları öne sürülen 55 kişi gözaltına alındı. Bunlardan 32'si ifadelerinin ardından...

18 Mayıs 2015 Pazartesi 16:14
Villada 'eş değiştirme' partisine 55 gözaltı






Fatih KARAÇALI/ ADANA, () - ADANA merkezli 5 ilde gerçekleştirilen operasyonda, 'swinger' denilenen eş değiştirme yöntemiyle seks fantezileri yaptıkları öne sürülen 55 kişi gözaltına alındı. Bunlardan 32'si ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, 9'u kadın 23 kişi adliyeye sevk edildi. Swinger partilerini üniversite öğrencisi E.Ş. ile sevgilisi E.A.'nın organize ettiği, eşsiz gelmek isteyenlere de 1000 lira karşılığında kadın ayarladıkları öne sürüldü.
Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 3 ay önce Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksekokulu öğrencisi 25 yaşındaki E.Ş. ile sevgilisi E.A.'nın sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden evli çiftlere swinger fantezili fuhuş yatırdığı bilgisini aldı. Çalışma başlatan Ahlak polisi, çiftin Adana'nın merkez Sarıçam İlçesi'nde lüks bir sitede villa kiralayıp, Adana'nın yanı sıra Mersin, Kayseri, Osmaniye ve Şanlıurfa'dan evli çiftlere swinger partileri organize ettiğini belirledi. Çiftin, başlarda fantezi amacıyla sosyal paylaşım sitesinden seks yapmak isteyenleri bir araya getirdiği, daha sonra bu amaçla bir villa kiralayarak eşsiz partilere katılmak isteyen erkeklere para karşılığında kadın ayarladığı da kaydedildi.
BİN LİRAYA KADIN
İstanbul, İzmir, Ankara, Gaziantep, Kayseri gibi illerden gelen kişilerin para karşılığında swinger partilerine katıldığı, E.Ş.'nin bunun karşılığında erkeklerden birlikte olduğu kadın başına bin lira aldığı ileri sürüldü. Paranın 300 lirasını da  kadınlara verdiği saptandı. Elde edilen bilgiler doğrultusunda harekete geçen polis, Adana'daki söz konusu villanın yanı sıra Mersin, Kayseri, Osmaniye ve Şanlıurfa'da, 25 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenledi.
Operasyonda para karşılığı eşlere fuhuş yaptıran üniversite öğrencisi E.Ş. ile sevgilisi E.A. ile birlikte 53 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerden 32'si ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. E.Ş. ile sevgilisinin yanı sıra 3 resmi nikahlı çiftin de aralarında bulunduğu 9'u kadın 23 kişi de ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

'BABAMA YARDIM ETMEK İÇİN YAPTIM'
Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularında fuhuş çetesinin kurbanı olduklarını söyleyen zanlılar, "Fantezi amacıyla birlikte oluyorduk. E.Ş.'nin bu organizasyondan para aldığından haberimiz yoktu" diye ifade verdi. Serbest bırakılan bir kadın ise, kocasının teklifi üzerine eş değiştirmeyi kabul ettiğini ileri sürerek şöyle dedi:
"Eşim sosyal paylaşım sitesindeki sayfayı görmüş, bana bahsedip, denemeyi teklif etti. Ben kabul etmedim, ama sonra babamın parayı ihtiyacı vardı, benden yardım istedi. Ben de param olmadığını söyledim. Babam bana, 'sen nasıl evlatsın babana hiç yardım etmiyorsun' deyince zoruma gitti. Eşimin teklifini kabul edip, para karşılığı gruplara katılmaya başladım."

FOTOĞRAFLI
 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.