Viranşehir'de PKK evine baskın: 4 terörist öldürüldü

Terör örgütü PKK'nın dağ kadrosundan ilçeye sızdığı öğrenilen 4 terörist, kaldığı evde ölü olarak yakalandı.

03 Aralık 2016 Cumartesi 22:27
Viranşehir'de PKK evine baskın: 4 terörist öldürüldü






Viranşehir'de PKK evine baskın: 4 terörist öldürüldü

Son Dakika Viranşehir, PKK'nın dağ yapılanmasından bir grup teröristin eylem için ilçeye geldiği istihbaratı üzerine harekete geçen polis Viranşehir'de bir eve operasyon düzenledi.
Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde polis ekiplerinin bir eve düzenlediği hava destekli operasyonda, 2'si kadın, 4 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

Terör örgütü PKK'nın dağ kadrosunda bulunan bir grup teröristin, ilçeye geldiği bilgisi üzerine polis ekipleri harekete geçti. Özel harekat polisleri, Demirci Mahallesi'ndeki bir eve, hava destekli operasyon düzenledi. Güvenlik güçlerinin 'teslim ol' çağrılarına PKK'lı teröristler ateşle karşılık verince çatışma çıktı. Çatışmada, 2'si kadın, 4 terörist ölü ele geçirildi.

Şanlıurfa Valiliği'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, "İlimiz Viranşehir İlçesi'ne bağlı Demirci Mahallesi'nde bir eve yapılan operasyon sonucu terör örgütünün dağ kadrosunda oldukları tespit edilen 2 kadın, 2 erkek olmak üzere 4 terörist ölü olarak ele geçirilmiştir" denildi.

 
Son Güncelleme: 04.12.2016 00:01
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Viranşehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.