Viranşehir'de sahte para operasyonu: 2 gözaltı

ŞANLIURFA'nın Viranşehir İlçesi'nde polisin durumundan şüphelendiği V.K. ile H.D.'nin üzerlerinde yapılan aramada 100 TL'lik 46, 200 TL'lik de 15 sahte banknotlar ele geçirildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri,...

30 Mart 2015 Pazartesi 12:06
Viranşehir'de sahte para operasyonu: 2 gözaltı






ŞANLIURFA'nın Viranşehir İlçesi'nde polisin durumundan şüphelendiği V.K. ile H.D.'nin üzerlerinde yapılan aramada 100 TL'lik 46, 200 TL'lik de 15 sahte banknotlar ele geçirildi.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, sahte para ile mücadeleye yönelik sürdürülen çalışma kapsamında Eski Derik Caddesi üzerinde durumundan şüphelendikleri V.K. ve H.D.'yi durdurup kimlik kontrolü yaptı. Yapılan aramada 2 şüphelinin üzerlerinden 100 TL'lik 46, 200 TL'lik de 15 sahte banknotlar çıktı. 2 şüpheli gözaltına alındı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.