WhatsApp sapığı tutuklandı: 10 yaşında çocuğu taciz etmişti

Sosyal medya üzerinden çocukların cep telefonlarına sızan ve onları kirli emellerine alet eden sapıklara dikkat. Şanlıurfa'dan kendini 'Hasan' olarak tanıtan zanlı polis tarafından yakalandı.

27 Haziran 2016 Pazartesi 21:54
WhatsApp sapığı tutuklandı: 10 yaşında çocuğu taciz etmişti






WhatsApp sapığı tutuklandı: 10 yaşında çocuğu taciz etmişti

10 yaşındaki kız çocuğunu Whatsapp yoluyla taciz eden sapığın Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından tutuklandığı öğrenildi.

Sosyal medyada son zamanlarda sıkça ortaya çıkan çocuk istismarı ile ilgili mesajlara bir yenisi daha eklendi. 10 yaşındaki kız çocuğunun internet üzerinden maruz kaldığı cinsel tacizi fark eden anne, bu mesajları Facebook'taki bir sayfaya iletince, binlerce kullanıcı tarafından büyük tepki aldı. Öte yandan kendisini HASAN ismiyle tanıtan kişinin Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından tutuklandığı öğrenildi.

WHATSAPP SAPIĞI NELER YAZDI

Şanlıurfa'da oturan ve sosyal medya sitelerinde gözüne kestirdiği çoçuklara cinsel tacizde bulunan o sapığın konuşmaları büyük tepkiye neden oldu. Sosyal Medya'da son yılların en büyük tepki zincirine neden olan sapığın yazdıkları okuyanları hayrete düşürecek cinsten.

ANNELER BABALAR DİKKAT!

Sosyal medyada son zamanlarda sık gördüğümüz 'çocuk istismarı' ile ilgili mesajlara bir yenisi daha eklendi. 10 yaşındaki kız çocuğunun internet üzerinden maruz kaldığı cinsel tacizi fark eden anne, bu mesajları sosyal medya üzerinden paylaşınca, binlerce kullanıcı tarafından 'çocuğa yönelik cinsel istismar'a büyük tepki gösterildi.

10 yaşındaki bir kız çocuğunu mesajlarıyla taciz eden ve kendisini 'Hasan' olarak tanıtan kişi; yazdıkları mesajları annesine göstermemesi için küçük kızı uyardı.

Önce arkadaş olmak istediğini söyleyen kişi, 'Ben annenle konuşurum' diyerek, küçük kızı kendisiyle konuşmaya devam etmesi için ikna etmeye çalıştı. Hasan isimli kişi, daha sonra da 'Sevişmeyi biliyor musun?' gibi iğrenç sorularıyla tacizini sürdürdü.
Anahtar Kelimeler:
WhatsApp Sapığı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.