Yakalanınca ‘Ben Suriyeliyim’ diyerek kurtulmaya çalıştı

ADANA'da yolda yürüyen kadının çantasının alıp kaçan 15 yaşındaki H.Y., gözaltına alınan arkadaşları 13 yaşındaki M.Y. ile 15 yaşındaki S.B.’yi merak edince yakalandı. H.Y., polislere Arapça ‘Ben Suriyeliyim’...

31 Mart 2015 Salı 17:37
Yakalanınca ‘Ben Suriyeliyim’ diyerek kurtulmaya çalıştı






ADANA'da yolda yürüyen kadının çantasının alıp kaçan 15 yaşındaki H.Y., gözaltına alınan arkadaşları 13 yaşındaki M.Y. ile 15 yaşındaki S.B.’yi merak edince yakalandı. H.Y., polislere Arapça ‘Ben Suriyeliyim’ diyerek kurtulmaya çalışsa da başarılı olamadı.
Merkez Seyhan İlçesi Çınarlı Mahallesi’ndeki bankadan çıkan emekli T.M.’nin çantası arkasından yaklaşan 3 çocuk tarafından kapkaç yöntemiyle çalındı. Kadının ihbarı üzerine çalışma başlatan polis, şüpheliler M.Y. ile S.B.’yi yakaladı. Şüpheliler otomobile bindirilirken H.Y. de hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi polislerin yanına gelip gelişmeleri takip etmeye çalıştı. Bu sırada gözaltına alınan 2 şüpheli, H.Y.’yi de gösterip, "O da bizimleydi onu da yakalayın" deyince ekipler gözaltına aldı.
H.Y., Arapça "Ben Suriyeliyim" diyerek ekiplerin elinden kurtulmak istedi ancak başarılı olamadı. Ele geçirilen çantanın ise boşaltıldığı anlaşıldı. Şüpheliler Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürülerek sorguya alındı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.