YAKIT DEPOSUNDA ESRAR SEVKİYATI POLİSE TAKILDI

AKSARAY’da yol kontrolü yapan narkotik polisleri durdurdukları bir otomobilin yakıt deposuna gizlenmiş paketler halinde 15 kilogram esrar ele geçirdi. Aksary-Adana karayolu üzerinde yol kontrolü yapan Aksaray Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık...

21 Aralık 2014 Pazar 22:47
YAKIT DEPOSUNDA ESRAR SEVKİYATI POLİSE TAKILDI






AKSARAY’da yol kontrolü yapan narkotik polisleri durdurdukları bir otomobilin yakıt deposuna gizlenmiş paketler halinde 15 kilogram esrar ele geçirdi.

Aksary-Adana karayolu üzerinde yol kontrolü yapan Aksaray Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, şüphe üzerine durdurdukları otomobilde arama yapmak istedi. Otomobil sürücüsü 27 yaşındaki V.Y.’nin tedirgin tavırlarından şüphelenen polisler, otomobilin yakıt deposunu kontrol etti. Ekipler, depo da paketler halinde 15 kilogram esrar ele geçirildi. Polis, V.Y., ile yanında bulunan 19 yaşındaki V.Y.’yi gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.