Yanan Evden Eşya Kurtarmak İsterken Yanacaktı

Ergün AYAZ- Orhan UZUN / İZMİT(Kocaeli), () - İZMİT'te evinde çıkan yangını,  itfaiye gelene kadar kendisi söndürmek isteyen ve içerden eşya kurtarmaya çalışırken  elleri yanan ev sahibini tamamen yanmaktan itfaiye ekipleri...

05 Kasım 2014 Çarşamba 15:43
Yanan Evden Eşya Kurtarmak İsterken Yanacaktı






Ergün AYAZ- Orhan UZUN / İZMİT(Kocaeli), () - İZMİT'te evinde çıkan yangını,  itfaiye gelene kadar kendisi söndürmek isteyen ve içerden eşya kurtarmaya çalışırken  elleri yanan ev sahibini tamamen yanmaktan itfaiye ekipleri kurtardı.  
Yenidoğan Mahellesi Serdar Bayırı'nda iki katlı binanın zemin katında Ekrem Furuncu'ya ait evde bugün öğle saatlerinde yangın çıktı. Ev sahibinin içerde bulunmadığı sırada henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın kısa sürede evin içerisini kapladı. Pencereden dumanlar çıktığını gören vatandaşlar hemen itfaiye ve polisi arayarak yardım istedi. Bu sırada yakında olan ev sanibi Ekrem Furuncu da eve geldi. İtfaiye ekipleri gelene kadar yangına müdahelede bulunan ve içerden eşya kurtarmaya çalışan ev sahibi Ekrem Furuncu'nun elleri yoğun alevler nedeniyle yandı.

İtfaiye ekipleri, elleri yanmasına rağmen ısrarla içeriye girip eşya çıkarmak isteyen Ekrem Furuncu'yu engelleyip, ellerini de ambulans gelene kadar itfaiye aracındaki ilaçlı sargı bezi ile sardı. İtfaiyenin kısa sürede söndürdüğü yangında evde büyük hasar oluştu. 
Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.