Yangın, 600 balya samanı küle çevirdi

Burhan CEYHAN/KOÇARLI (Aydın), () - AYDIN'ın Koçarlı İlçesi'nde, Mustafa Ali Pazar'a ait besi çiftliğinin depo bölümünde çıkan yangında, 600 balya saman küle döndü. Söndürme çalışmaları sürerken, dumandan çiftlikteki bazı hayvanların...

24 Mayıs 2015 Pazar 17:48
Yangın, 600 balya samanı küle çevirdi






Burhan CEYHAN/KOÇARLI (Aydın), () - AYDIN'ın Koçarlı İlçesi'nde, Mustafa Ali Pazar'a ait besi çiftliğinin depo bölümünde çıkan yangında, 600 balya saman küle döndü. Söndürme çalışmaları sürerken, dumandan çiftlikteki bazı hayvanların olumsuz etkilendiği bildirildi.
Cincin Mahallesi'ndeki bir büyükbaş hayvan besi çiftliğinde, dün saat 20.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İçin için yanmaya başlayan samanları, çiftlik çalışanları kendi imkanlarıyla söndürdü. Ancak saat 02.30 sıralarında yangın yeniden alevlendi. Sabah saatlerinde çiftlikteki samanların tekrar yanmaya başladığını ve geniş bir alana yayıldığını farkeden çalışalar, durumu itfaiyeye bildirdi. İtfaiye ekiplerinin çabası yangını söndürmeye yetmedi. Alevlerin yandaki çiftliklere sıçramaması için önlem alan itfaiye ekipleri, samanların yanmasını seyretmekten başka bir şey yapamadı. Çiftlikte bulunan 600 balya saman yandı. Yanan samanların neden olduğu dumanlar çiftlikteki hayvanların zehirlenme tehlikesi yaşamasına neden oldu. Yangının halen sürdüğü bildirildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.