Yangında develer kurtarıldı, köpek ve kediler telef oldu

Engin ANAK / ALANYA(Antalya), () - ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde altı ahır olarak kullanılan 2 katlı evde çıkan yangında mahsur kalan 4 deve, itfaiye ekipleri ve vatandaşların yardımıyla kurtarıldı. Binadaki 1 köpek ve 2 kedi ise telef...

28 Ağustos 2015 Cuma 15:52
Yangında develer kurtarıldı, köpek ve kediler telef oldu






Engin ANAK / ALANYA(Antalya), () - ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde altı ahır olarak kullanılan 2 katlı evde çıkan yangında mahsur kalan 4 deve, itfaiye ekipleri ve vatandaşların yardımıyla kurtarıldı. Binadaki 1 köpek ve 2 kedi ise telef oldu.
Dinek Mevkisi, Mezarlık Sokak'taki 2 katlı evde sabaha karşı yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Söndürme çalışmaları sırasında içeriden gelen sesler üzerine binanın zemin katını kontrol eden ekipler develeri fark etti. Görevliler, vatandaşların da yardımlarıyla 4 deveyi bulundukları yerden çıkardı. Ekiplerin yoğun çalışması sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yangında, evdeki 1 köpek ve 2 kedi dumandan zehirlenerek telef oldu. Uzun süredir boş olan binanın, evsizler tarafından kullanıldığı iddia edildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, evde yaşadığını tespit ettiği 53 yaşındaki Rüstem K.'ı ifadesini almak üzere emniyete götürdü. Turist gezdirmek amaçlı kullanılan develer, olay yerine gelen sahiplerine teslim edildi.
FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.