Yangını nargile içerek izlediler

Bir kafeteryada çıkan yangında can pazarı yaşanırken, çimenlere uzananlar, çekirdek çitleyenler, cep telefonuyla olayı canlı yayınlayanlara nargile içenler de katıldı. 

08 Temmuz 2018 Pazar 09:30
Yangını nargile içerek izlediler






Yangını nargile içerek izlediler

Acılı olaylara insanların tepkisi akıllara durgunluk veriyor. İntiharları çay içerek, cep telefonuyla canlı yayınlayarak izleyenlere, bir yangını nargile keyfi yaparak izleyenler de eklendi. Konya'da bir kafede, henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerince güçlükle söndürüldü. Vatandaşların yangını söndürme çalışmalarını nargile içerek izlemesi dikkatlerden kaçmadı

Konya’da bir kafede henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından güçlükle söndürüldü. İtfaiyenin yangın söndürme çalışmasını nargile içerek izleyenler dikkatlerden kaçmadı.

Edinilen bilgilere göre yangın, merkez Selçuklu ilçesi Alaaddin Bulvarında bulunan bir kafede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kafe çalışanları gece yarısı iş yerini kapattıktan sonra henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede bütün kafeyi sardı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Alaaddin Bulvarında görevli polis ekipleri trafiği kısa süreliğine kapattı.

Yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik müdahalenin ardından kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın söndürme çalışmalarını Alaaddin Tepesinde nargile içerek izleyenler dikkat çekti. Yangının çıkış nedeni yapılan incelemenin ardından netlik kazanacak.


 

Anahtar Kelimeler:
Yangını Nargile Içerek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.