Yanlış ev basmışlar: Alacaklı cinayetinde yeni gelişme 

Adana'da Ali Özgören (43), alacaklı oldukları komşusu yerine yanlışlıkla kendisinin evine gelen kişilerle tartıştı. Ruhsatsız tabancayla ateş açan Özgören 1 kişiyi öldürdü, 2 kişiyi de yaraladı...

05 Ocak 2019 Cumartesi 11:12
Yanlış ev basmışlar: Alacaklı cinayetinde yeni gelişme 






Yanlış ev basmışlar: Alacaklı cinayetinde yeni gelişme 


Alacaklı olduğu şahsın evi yerine komşusunun evini basarak kavga çıkaran Ali Özgören'in öldürülmesi davasında yeni gelişme..


Adana'nın Sarıçam ilçesi Buruk Mahallesi'nde, 26 Aralık'ta cinayetle biten bir alacak-verecek kavgası yaşandı. Edinilen bilgiye göre Erkan K., Bilal K. ve Soner D., alacakları olduğu Abdülmecit Cop'un evi yerine yanlışlıkla bitişikte oturan Ali Özgören'in evine gitti. Bahçeye girip bağırmaya başlayan şüpheliler, paralarını istedi. Evinin penceresine çıkıp, kimseye borcu olmadığını söyleyen Özgören, bu kişilere gitmelerini söyledi.

CİNAYETTEN SONRA KAÇTI

Edinilen bilgilere göre çıkan tartışmada Özgören, ruhsatsız tabancasıyla pencereden ateş açtı. Erkan K. olay yerinde öldü, Bilal K. ile Soner D. ise yaralandı. Olaya tanıklık eden Abdülmecit Cop ile katil zanlısı Ali Özgören ise kaçtı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.