Yardım ettiği kişiye telefonunu kaptırdı

Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, () - KASTAMONU'da, lokantaya girip acil eşini araması gerektiğini söyleyen kişi, garsonun konuşması için verdiği cep telefonununu alıp kayıplara karıştı. Polis, güvenlik kamerasından eşkalini belirlediği şüpheliyi...

30 Ocak 2015 Cuma 11:09
Yardım ettiği kişiye telefonunu kaptırdı






Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, () - KASTAMONU'da, lokantaya girip acil eşini araması gerektiğini söyleyen kişi, garsonun konuşması için verdiği cep telefonununu alıp kayıplara karıştı. Polis, güvenlik kamerasından eşkalini belirlediği şüpheliyi arıyor.
Topçuoğlu Mahallesi'ndeki lokantaya giren kişi, acil eşini araması gerektiğini söyleyerek yardım istedi. Lokantada çalışan Hüseyin Köroğlu, cep telefonunu konuşması için verdi. Telefonu alıp lokantanın önüne çıkarak görüşmesini yapan kişi, daha sonra, "Eşim az ilerideki köşeye gelmiş, alıp geliyorum" diyerek telefonu vermeden uzaklaştı.
Dışarıya çıkan Hüseyin Köroğlu, gözden kaybolan kişinin geri gelmemesi üzerine dolandırıldığını anladı. Yardım etmek isterken bin 500 lira değerindeki telefonundan olan Hüseyin Köroğlu, polise başvurdu. Polis, güvenlik kamera görüntülerinden eşkalini belirlediği şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Hüseyin Köroğlu, "Dükkanın önünde biraz konuştuktan sonra, 'Eşim şu köşeye geldi' dedi. Sonra bir anda kayboldu. Ben insanlık yaptım. Ama telefonumdan oldum" dedi. 

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.