Yaren Büyükölmez, ehliyetsiz sürücü kurbanı oldu

İstanbul Maltepe'de henüz 16 yaşındaki gencin kullandığı aracın neden olduğu kazada üniversiteli genç kız Yaren Büyükölmez can verdi.

24 Şubat 2018 Cumartesi 11:42
Yaren Büyükölmez, ehliyetsiz sürücü kurbanı oldu






Yaren Büyükölmez, ehliyetsiz sürücü kurbanı oldu

İstanbul Maltepe'de Ü.B.Ç. adlı 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün neden olduğu kazada üniversiteli Yaren Büyükölmez (24) hayatını kaybetti. Motoru fırlayan aracı kullanan ehliyetsiz genç ağır yaralı. Hızla ters yöne giren araç, refüjde dikili bir ağacı da devirdi.

Maltepe Başıbüyük Mahallesi Kayışdağı-Dudullu Yolu mezarlık mevkiinde dün saat 23.00'te meydana gelen kazada, edinilen bilgiye göre, 16 yaşındaki Ü.B.Ç. yönetimindeki araç ile Kayışdağı yönünde seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı yöne geçti.


ÇARPTIĞI ARAÇTAKİ GENÇ KIZ HAYATINI KAYBETTİ

Edinilen bilgilere, refüj üstündeki bir ağacı da yıkan araç karşı yönden gelen 24 yaşındaki Yaren Büyükölmez yönetimindeki araca ve ardından bir başka araca çarptı. Büyükölmez'in aracı direğe çarparak dururken, Ü.B.Ç.'nin aracının motoru yerinden fırladı. Kazada Büyükölmez hayatını kaybederken, Ü.B.Ç. ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri ağır yaralanan Ü.B.Ç.'yi Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Kazaya karışan diğer araçta yaralı bulunmazken, olay yerindeki incelemelerin ardından Büyükölmez'in cenazesi Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Büyükölmez'in kazayı öğrenerek olay yerine gelen arkadaşları ise gözyaşı döktü. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafiğe kapanan yol tekrar açıldı. Polisin kaza ile ilgili soruşturması devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.