Yasadışı dinleme davasında sanıkların ifadeleri tamamlandı

İbrahim MAŞE/ MERSİN, () - MERSİN’de aralarında vali, vali yardımcısı, hakim, emniyet mensubu, siyasiler, bürokratlar ve iş adamlarının da bulunduğu 123 kişiyi yasa dışı yollarla dinledikleri iddiasıyla haklarında açılan davanın...

26 Mart 2015 Perşembe 22:08
Yasadışı dinleme davasında sanıkların ifadeleri tamamlandı






İbrahim MAŞE/ MERSİN, () - MERSİN’de aralarında vali, vali yardımcısı, hakim, emniyet mensubu, siyasiler, bürokratlar ve iş adamlarının da bulunduğu 123 kişiyi yasa dışı yollarla dinledikleri iddiasıyla haklarında açılan davanın üçüncü celsesinde sanıkların ifadeleri tamamlandı.
Saat 09.00'da başlayan ve 20.30'da sona eren duruşmada, mahkeme heyeti 16'sı daha önce meslekten ihraç edilen 25 emniyet mensubunun ifadesinin ardından dinlendiği öne sürülen ve aralarında siyasilerin yanısıra yargı ve emniyet mensuplarının da bulunduğu kişileri dinlemeye başladı. 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden ve 3 gün sürmesi planlanan duruşma, bu kişilerin ifadelerinin dinlenmesi için yarın da devam edecek.
FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.