Yaşlı kadını darp edip soymak istedi

Fatih KARAÇALI/ADANA, ()-ADANA'da kiralı ev aradığını söyleyip, 70 yaşındaki Hatice Kenar ile yakınlık kuran maskeli saldırgan, yaşlı kadını soymak istedi. Kenar'ın bağırması üzerine paniğe kapılan kimliği belirsiz gaspçı, içerisinde...

01 Ağustos 2015 Cumartesi 18:32
Yaşlı kadını darp edip soymak istedi






Fatih KARAÇALI/ADANA, ()-ADANA'da kiralı ev aradığını söyleyip, 70 yaşındaki Hatice Kenar ile yakınlık kuran maskeli saldırgan, yaşlı kadını soymak istedi. Kenar'ın bağırması üzerine paniğe kapılan kimliği belirsiz gaspçı, içerisinde ameliyat maskeleri, eldiven ve bere bulunan çantasını bırakıp kaçtı.
Merkez Yüreğir İlçesi'nin Akıncılar Mahallesi'nde oturan Hatice Kenar'ın kapı ziline basan 25 yaşlarında, esmer bir genç, "Teyze kiralık ev arıyorum, buralarda var mı?" diyerek konuşmak istedi. Sokakta kiralık ev olmadığını söyleyen Hatice Kenar, "Ben yalnız yaşayan bir insanım, sen başka yere bak oğlum, bildiğim kadarıyla burada kiralık ev yok" dedi. Teşekkür edip, ayrılan genç, 15-20 dakika sonra yeniden geldi. Açık olan bahçe kapısından eve giren saldırgan, yüzüne ameliyat maskesi takıp, Hatice Kenar'ın boğazına sarıldı. Yumruk vurup, yere düşürdüğü Hatice Kenar'a, "Çabuk bütün paranı ver" diye tehdit eden saldırgan, kadını tartakladı.
Aldığı darbelerden korunmaya çalışan Hatice Kenar, imdat diye bağırarak yardım istedi. Kenar'ın, çığlık atması üzerine paniğe kapılan gasp zanlısı, yanında taşıdığı çantasını evde bırakıp hızla kaçtı.
Yaşadıkları karşısında Hatice Kenar şoka girip, kimseye anlatmadı. Bugün sabah Hatice Kenar'ı ziyarete gelen komşuları, yaşlı kadının vücudundaki morlukları fark edip, ne olduğunu sordu. Komşuların ısrarlı soruları üzerine Hatice Kenar yaşadıklarını anlattı. Hatice Kenar'ın komşuları da durumu polise bildirdi. Polis, Hatice Kenar'ın ifadesini alıp, eşkalini belirlediği zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.