Yeğeni dövülünce okul bastı, başka çocuğu dövdü

Bülent TATOĞULLARI/ ANTALYA, () - ANTALYA'da 2 öğrenci arasında çıkan kavgada yeğeninin dövülmesine sinirlenen özel güvenlik görevlisi 34 yaşındaki Oktay A., olayla ilgisi olmayan öğrenciyi dövdü. Şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı. Olay,...

09 Mart 2015 Pazartesi 11:19
Yeğeni dövülünce okul bastı, başka çocuğu dövdü






Bülent TATOĞULLARI/ ANTALYA, () - ANTALYA'da 2 öğrenci arasında çıkan kavgada yeğeninin dövülmesine sinirlenen özel güvenlik görevlisi 34 yaşındaki Oktay A., olayla ilgisi olmayan öğrenciyi dövdü. Şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı.
Olay, geçen cuma günü saat 10.30 sıralarında Muratpaşa İlçesi, Üçgen Mahallesi'ndeki Namık Kemal Ortaokulu'nda meydana geldi. 6'ncı sınıfta okuyan ve her ikisi de 12 yaşında olan Y.A. ile B.A.Ç. arasında kavga çıktı. Kavga sonrasında B.A.Ç., durumu özel güvenlik görevlisi akrabası Oktay A.'ya anlattı. Oktay A. da, hemen okula geldi. Üzerinde bulunan güvenlik üniforması nedeniyle kolaylıkla içeri giren A., okul bahçesinde bulunan ve yeğenini dövdüğünü sandığı 12 yaşındaki Orhan Yüksel'i tekme tokat dövmeye başladı. Orhan Yüksel'in durumu açıklamasına izin vermeyen A., dövmeye devam etti. Okulda bulunan diğer öğrenciler ve öğretmenler duruma müdahale edip Oktay A.'ya engel oldu.

Olay sonrası Orhan A. kayıplara karışırken, oğlunun dövüldüğünü öğrenen Volkan Salih Yüksel, Bahçelievler Polis Merkezi'ne giderek şikayetçi oldu. Olayın şokunu atamadığını belirten Volkan Salih Yüksel, “Koskoca adam üzerinde güvenlik üniformasıyla okul basıyor. Karşısına ilk çıkan ve olayla hiç alakası olmayan oğlumu dövüp, elini kolunu sallayarak okuldan ayrılıyor. Okul yönetimi de buna duyarsız kalıyor. Okul yönetimi 'olur böyle şeyler uzatmayın' diyerek beni geçiştirdi. Ben de bunun üzerine polise giderek şikayetçi oldum" diye konuştu.
Olayla bir ilgisi olmadığını belirten Orhan Yüksel ise "Ben sınıfta başkan yardımcısıyım. Dışarda bir gürültü vardı. Bunun için çıkmıştım. Bir anda üstüme gelen Oktay Altundaş beni dövdü. Açıklama yapmama bile fırsat vermedi" dedi.
Şikayet üzerine Oktay A. hakkında soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.