Yengesinin altınlarını çaldı,kadın kıyafeti ile otogarda yakalandı

İSTANBUL,() Aydın'dan İstanbul'a kadın kıyafetiyle gelen G.Y. (20) isimli erkek, vatandaşların ihbarı üzerine İstanbul Otogarı'nda gözaltına alındı. Polis, G.Y'nin yengesi S.Y.'nin kimliğini kullandığını, S.Y.'nin de Aydın'da...

01 Şubat 2015 Pazar 14:07
Yengesinin altınlarını çaldı,kadın kıyafeti ile otogarda yakalandı






Yengesinin altınlarını çaldı,kadın kıyafeti ile otogarda yakalandı


İSTANBUL,() Aydın'dan İstanbul'a kadın kıyafetiyle gelen G.Y. (20) isimli erkek, vatandaşların ihbarı üzerine İstanbul Otogarı'nda gözaltına alındı. Polis, G.Y'nin yengesi S.Y.'nin kimliğini kullandığını, S.Y.'nin de Aydın'da gerçekleşen hırsızlık olayında 2 adet bileziği ve 250 TL nakit parasının çalındığını tespit etti. G.Y'nin üzerinde de 2 adet altın bilezik, 175 TL para ve 1 adet cep telefonu ele geçiren polis, G.Y hakkında adli işlem yaptı.

OLAYA İLİŞKİN YAPILAN YAZILI AÇIKLAMA
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "30 Ocak 01.2015 günü Aydın ilinden hareketle İstanbul'a gelen bir otobüste bayan kılığına girmiş bir şahsın olduğu bilgisinin edinilmesi üzerine, Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Büyük İstanbul Otogarı'nda yapılan çalışmalarda; bahse konu otobüs durdurulmuş, üzerinde bayan kıyafeti olan ve tedirgin davranışlar sergileyen şahıs yapılan kimlik kontrolünde S.Y. isimli bayan şahıs adına düzenlenmiş kimliği görevlilere ibraz etmiştir"

"Ses tonundan ve görünüş itibariyle erkek olduğundan şüphelenilen şahıs, erkek olduğunu ve gerçek kimliğinin kıyafetinin iç tarafında olduğunu beyan etmesi üzerine detaylı araştırma yapılmak üzere Otogar Polis Merkezi'ne götürülmüş, gerçek kimliğinin G.Y. (20) isimli erkek şahıs olduğu anlaşılmıştır. Yapılan araştırmalarda şahsın kullandığı bayan kimliğinin yengesi olan S.Y. isimli şahsın Aydın ilinde 29 Ocak 2015 günü meydana gelen ikametten hırsızlık olayında 2 adet bileziği ve 250 TL nakit parası ile birlikte çalındığı anlaşılmıştır.
Şahsın yapılan üst aramasında; 2 adet altın bilezik, 175 TL para ve 1 adet cep telefonu ele geçirilmiş, şahıs hakkında adli işlem yapılmıştır."
(FOTOĞRAF) 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.