(yeniden) Kebapçıda Haraç Kavgası: 1 Ölü

ADANA'da kebap restorandı işleten 34 yaşındaki Rıfat ve 25 yaşındaki Barış Güçlü kardeşler, iddiaya göre haraç istemek için işyerine gelen Cumali ve Suat Aygün kardeşlerle kavga etti. Bıçaklı kavgada 23 yaşındaki Cumali Aygün yaşamını...

04 Kasım 2014 Salı 20:15
(yeniden) Kebapçıda Haraç Kavgası: 1 Ölü






ADANA'da kebap restorandı işleten 34 yaşındaki Rıfat ve 25 yaşındaki Barış Güçlü kardeşler, iddiaya göre haraç istemek için işyerine gelen Cumali ve Suat Aygün kardeşlerle kavga etti. Bıçaklı kavgada 23 yaşındaki Cumali Aygün yaşamını yitirirken, Barış Güçlü tutuklandı.

Olay, merkez Yüreğir İlçesi Solaklı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Cumali Aygün ile kardeşi 21 yaşındaki Suat Aygün, iddiaya Rıfat Güçlü ile kardeşi Barış Güçlü'nün işlettiği kebap retorandına gelerek haraç istedi. Güçlü kardeşler, paralarının olmadığını söyleyince Aygün kardeşler müşterilere ait mangalda pişen kebabı almak istedi. Çıkan tartışma kavgaya dönüşünce Cumali ve Suat Aygün kardeşler bıçakla yaralandı. Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen yaralılardan Cumali Aygün, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Gözaltına alınan Barış Güçlü ifadesinin ardından tutuklanırken ağabeyi Rıfat Güçlü ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.