Yol kesen teröristler Ak Partili adayı vurdu

Bir benzin istasyonuna girişte yolu kapatan teröristler, benzin almak için gelen Neman aşireti lideri Cihan Güven'e saldırdı. Sırtından yaralanan Güven hastaneye kaldırıldı..

09 Ocak 2016 Cumartesi 17:51
Yol kesen teröristler Ak Partili adayı vurdu






Yol kesen teröristler Ak Partili adayı vurdu

Terör örgütü yandaşları İdil'de yom kesti. Bir benzin istasyonuna girişte yolu kapatan teröristler, benzin almak için gelen Neman aşireti lideri Cihan Güven'e saldırdı. Sırtından yaralanan Güven hastaneye kaldırıldı..

KIZILAY'IN İDİL BAŞKANI

AK Parti Şırnak milletvekili adayı Neman aşireti lideri Cihan Güven'e, PKK'lıların yol kestiği bölgeden geçerek bir akaryakıt istasyonuna özel otomobiline benzin almak için girerken PKK'lılar ateş açtı.

İdil'de yol kesen PKK'lı teröristler, sürücüsünden anahtarını gasp ettikleri bir TIR'ı yolu kapatacak şekilde çekerek ateşe verip yaktı, gelen  araçlardakileri indirip kimlik kontrolü yaptı. Bu sırada, 1 Kasım seçimlerinde Ak Parti'den Şırnak'ta 3'üncü sıradan milletvekili adayı olan ve halen Kızılay İdil Şube Başkanlığı'nı yürüten Neman aşireti lideri Cihan Güven,  PKK'lıların yol kestiği bölgeden geçerek bir akaryakıt istasyonuna özel otomobiline benzin almak için girerken PKK'lılar ateş açtı.

Sırtına isabet eden kurşunla yaralanan Cihan Güven, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından hemen İdil Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hastanede tedavisi süren Cihan Güven'in hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
 
Saldırının ardından olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. PKK'lılar bölgeden kaçarken, yakılan TIR'daki alevler TOMA araçları ile söndürüldü. Polis, karayolu üzerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için de geniş çaplı operasyon başlatıldı
Son Güncelleme: 09.01.2016 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.