YOLDA YÜRÜRKEN BIÇAKLANDI

ÇORUM, () - ÇORUM'da dün gece bir kişi yolda yürüdüğü sırada, 'Niye omuz attın' diyerek 17 yaşındaki Mustafa G.'yi kasıklarından bıçaklayıp kaçtı. Çorum'un İnönü Caddesi'nde iddialara göre Mustafa G., arkadaşları ile yolda...

20 Aralık 2014 Cumartesi 13:22
YOLDA YÜRÜRKEN BIÇAKLANDI






ÇORUM, () - ÇORUM'da dün gece bir kişi yolda yürüdüğü sırada, 'Niye omuz attın' diyerek 17 yaşındaki Mustafa G.'yi kasıklarından bıçaklayıp kaçtı.
Çorum'un İnönü Caddesi'nde iddialara göre Mustafa G., arkadaşları ile yolda yürüdüğü sırada, kimliği tespit edilemeyen bir kişi ile omuz omuza çarpıştı. Şüpheli, "Niye omuz attın" diyerek Mustafa G.'ye saldırıp kasıklarından bıçakladı. Saldırgan olay yerinden kaçarken, yaralı ise ambulansla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Şüphelinin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.