Youtuber Emre Özkan ile sevgilisi ölü bulundu

Gençlerin rol model olarak gördüğü sosyal medyanın ünlü fenomenlerinden Emre Özkan ile Nahide Cansu Kovancı, kaldıkları stüdya dairede çıkan yangında can verdi...

13 Kasım 2018 Salı 21:05
Youtuber Emre Özkan ile sevgilisi ölü bulundu






Youtuber Emre Özkan ile sevgilisi ölü bulundu

Sosyal medyanın ünlü fenomenlerinden youtuber Emre Özkan ve kız arkadaşı İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı öğrencisi Nahide Cansu Kovancı, Bağcılar'da Özkan'ın kiraladığı stüdyoda sabaha karşı çıkan yangında hayatını kaybetti.

Bağcılar İstanbul Caddesi üzerindeki bir stüdyoda sabah saat 06.00 sıralarında yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı değerlendirilen yangına itfaiye müdahale etti. Yangın itfaiye tarafından söndürüldü.

Show Haber'de yer alan habere göre, içeri giren itfaiye ekipleri 2 kişinin cesedini buldu. Cansız bedenler incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.


Korkunç yangında hayatını kaybeden 2 kişinin, Emre Özkan ve kız arkadaşı Nahide Cansu Kovancı olduğu anlaşıldı.

Çekmiş olduğu eğlenceli parodi videolarıyla sık sık gündeme gelen Emre Özkan, İstanbul Arel Üniversite’nde Radvo, TV ve Sineme Bölümü okuyordu.

Düğünlerde de piyanistlik yapan Özkan‘ın en büyük amacı okulunu bitirip yönetmen olmaktı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.