Yozgat'ta hareket halindeki yolcu otobüsü yandı

YOZGAT'ta hareket halindeki bir yolcu odobüsü yanarken, içinde bulunan 28 yolcu son anda kurtuldu. Yozgat Belediyesi itfaiye ekiplerinin güçlükle söndürdüğü yangında otobüs kullanılamaz hale geldi. Ordu'nun Ünye İlçesi'nden Nevşehir'in...

25 Ocak 2015 Pazar 10:58
Yozgat'ta hareket halindeki yolcu otobüsü yandı






YOZGAT'ta hareket halindeki bir yolcu odobüsü yanarken, içinde bulunan 28 yolcu son anda kurtuldu. Yozgat Belediyesi itfaiye ekiplerinin güçlükle söndürdüğü yangında otobüs kullanılamaz hale geldi.
Ordu'nun Ünye İlçesi'nden Nevşehir'in Kozaklı İlçesi'ne giden Hüseyin Özçelik yönetimindeki 34 YL 0760 plakalı yolcu otobüsü, saat 04.00 sıralarında Yozgat E-88 Karayolu Muslubelen Yokuşu'nu çıkarken motor bölümü alev aldı, Kısa sürede otobüsü saran yangında, içinde bulunan 28 kişi son anda kurtuldu. Ölen ve yaralanan olmayan otobüs yangınını, ihbar üzerine sevk edilen Yozgat Belediyesi İtfaiye ekipleri güçlükle söndürdü.
Yangın ardından otobüs kullanılamaz hale gelirken, sürücüsü Hüseyin Özçelik itfaiyenin 5 kilometrelik uzaklıktan 1 saatte gelebildiğini öne etti. Özçelik, "İtfaiye erken gelmiş olsaydı, otobüste hasar daha az olurdu" dedi.
Otobüsün yandığını gören bir vatandaş ise itfaiyeye ve ambulansı aradığını belirtirken, "Yangın çok büyüktü, güçlükle söndürüldü" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.