Yüksekova Ve Çukurca'da 2 Pkk'lı Teslim Oldu

HAKKARİ Valiliği, Yüksekova'ya bağlı bir köyde jandarma ekiplerinin ailesiyle yaptığı ikna çabaları sonucu 1 kadın PKK'lı silahsız ve tezhizatsız olarak  1 erkek PKK'lı ise Çukurca'da güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı. Hakkari...

08 Kasım 2014 Cumartesi 17:11
Yüksekova Ve Çukurca'da 2 Pkk'lı Teslim Oldu






HAKKARİ Valiliği, Yüksekova'ya bağlı bir köyde jandarma ekiplerinin ailesiyle yaptığı ikna çabaları sonucu 1 kadın PKK'lı silahsız ve tezhizatsız olarak  1 erkek PKK'lı ise Çukurca'da güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı.
Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamada, bugün saat10.15 sıralarında Yüksekova İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Kamışlı Jandarma Karakol Komutanlığı'na, ailesi ile yapılan görüşme ve ikna çalışmaları sonucu kadın örgüt üyesinin silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olmasının sağlandığı belirtildi. Valilik tarafından yapılan diğer  açıklamada ise, şöyle denildi:
"Bölücü terör örgütünün faaliyet gösterdiği kırsal alandan kaçan erkek (1) örgüt üyesi 07 Kasım 2014 günü saat 22.10 sıralarında Çukurca ilçesi 2’nci Hudut Tugay Komutanlığına bağlı Köprülü 5’inci Hudut Tabur Komutanlığına silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olmuştur. Olayla ilgili adli makamlarca tahkikat başlatılmıştır."
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.