Yüksekova'da emniyet ve polis lojmanlarına saldırı

Teröristler Hakkari Yüksekova'da Emniyet Müdürlüğü binası ile Polis lojmanlarını hedef aldı. Roketatarlı saldırıda can kaybı yok. Saldırıyı düzenleyen teröristlerle şehrin 2 KM uzağında çatışma devam ediyor..

29 Temmuz 2015 Çarşamba 00:28
Yüksekova'da emniyet ve polis lojmanlarına saldırı






Yüksekova'da emniyet ve polis lojmanlarına saldırı


Terör örgütü PKK Hakkari'ye Bağlı Yüksekova İlçesi'nde eş zamanlı olarak adliye lojmanları ile polislerin kaldığı TOKİ konutlarına roketatarlı saldırı düzenlendi. İlk bilgilere göre saldırıda can kaybı yaşanmadığı belirtildi.
Saldırı, bugün saat 22.15 sıralarında eş zamanlı olarak ilçe merkezindeki İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan adliye lojmanları ile ilçe merkezine yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta bulunan Esentepe Mahallesi'nde polislerin kaldığı TOKİ konutlarına yönelik gerçekleştirildi. Teröristlerin roketatarlı saldırısında ilk bilgilere göre saldırıda can kaybını yaşanmadığı belirtilirken, saldırından hemen sora bölgeden yoğun silah sesleri duyuldu.
Son Güncelleme: 29.07.2015 00:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.