Yüksekova'da kaçak sigara ve nargile tütünü ele geçirildi

Behçet DALMAZ / HAKKARİ, () - HAKKARİ merkez ve Yüksekova İlçesi'nde Jandarma ekiplerinin bir kamyon ve minübüste yaptığı aramada, 110 bin paket kaçak sigara ile 1 ton 100 kilo nargile tütünü ele geçirildi. Bir ihbarı değerlendiren...

04 Mayıs 2015 Pazartesi 16:12
Yüksekova'da kaçak sigara ve nargile tütünü ele geçirildi






Behçet DALMAZ / HAKKARİ, () - HAKKARİ merkez ve Yüksekova İlçesi'nde Jandarma ekiplerinin bir kamyon ve minübüste yaptığı aramada, 110 bin paket kaçak sigara ile 1 ton 100 kilo nargile tütünü ele geçirildi.
Bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ne bağlı Örnek Köyü ve Hakkari'ye bağlı Olgunlar Köyü yakınlarında bir kamyon ve münibüsteyaptıkları aramada 110 bin paket kaçak sigara ile 1 ton 100 kilo nargile tütünü ele geçirdi. Kaçak mallarla ilgili 2 kişi gözaltına alınırken, soruşturma sürüyor.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.