Yüksekova'da Polis Güvenlik Kamerası Görüntülerini Topladı

YÜKSEKOVA (Hakkari), () - HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde geçen cumartesi günü 3 askerin şehit edilmesiyle ilgili olarak polis, bugün öğlen saatlerinde saldırının yapıldığı sokağı araç trafiğine kapatarak, iş yerlerinden güvenlik...

29 Ekim 2014 Çarşamba 15:46
Yüksekova'da Polis Güvenlik Kamerası Görüntülerini Topladı






YÜKSEKOVA (Hakkari), () - HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde geçen cumartesi günü 3 askerin şehit edilmesiyle ilgili olarak polis, bugün öğlen saatlerinde saldırının yapıldığı sokağı araç trafiğine kapatarak, iş yerlerinden güvenlik kamerası görüntülerini topladı.
Yüksekova'daki Haruna Karakolu'ndan elektrik malzemesi almak için ilçe merkezine gelen Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle, erler Ramazan Köse ile Yunus Yılmaz, 25 Ekim cumartesi günü saat 16.00 sıralarında Cengiz Topel Caddesi'ndeki bir iş merkezinin önünde silahlı saldırıya uğrayarak şehit oldu. Olayla ilgili soruşturma ve gözaltına alınan 3 kişinin sorgusu sürerken, polis bugün saldırının gerçekleştirildiği sokaktaki iş yerlerinden güvenlik kamerası görüntülerini incelemek üzere topladı.
SOKAKTA ÖNLEM ALINDI

Saat 14.00 sıralarında aralarında özel harekatın da bulunduğu polis ekipleri, Cengiz Topel Caddesi'ni ablukaya aldı. Caddeyi araç trafiğine kapatan polisler, cadde üzerinde bulunan iş merkezlerine tek tek girmeye başladı. Polisler iş yerlerinden güvenlik kamerası görüntülerini incelenmek üzere topladı. Sokak yaklaşık 1 saat sonra yeniden trafiğe açıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.