Yuttuğu haplar ölümüne neden oldu

AYDIN'da, psikolojik tedavi gören 40 yaşındaki Şengül Çelik, tedavi için kullandığı hapları yuttuktan sonra fenalaştı. Çelik, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay, Yılmazköy Mahallesi'nde saat 21.30 sıralarında meydana...

02 Temmuz 2015 Perşembe 00:55
Yuttuğu haplar ölümüne neden oldu






AYDIN'da, psikolojik tedavi gören 40 yaşındaki Şengül Çelik, tedavi için kullandığı hapları yuttuktan sonra fenalaştı. Çelik, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Olay, Yılmazköy Mahallesi'nde saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Bir süredir psikolojik tedavi gören evli ve bir çocuk annesi Şengül Çelik, tedavi amaçlı kullandığı ilaçlardan aldıktan sonra fenalaştı. Yakınları tarafından çağırılan ambulansla Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çelik, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cenazesi, hastanenin morguna kaldırılan Çelik'in kesin ölüm sebebinin yapılacak otopsi sonrası belirleneceği öğrenildi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.