Yüzbaşının katili terörist havadan öldürüldü

Hakkari'nin Buzul Dağları bölgesinde öldürülen 4 teröristin kimlikleri belirlendi. Havadan SİHA'larla vurulan teröristlerden biri, Yüzbaşı Murat Üçöz'ü şehit eden katil olduğu belirlendi.

09 Eylül 2017 Cumartesi 20:34
Yüzbaşının katili terörist havadan öldürüldü






Yüzbaşının katili terörist havadan öldürüldü

Hakkari Buzul Dağları'nda devam eden operasyon sırasında silahlı insansız hava aracı ile vurulan teröristlerden birinin Yüzbaşı Murat Üçöz'ün katili olduğu belirlendi.

Valilik'ten yapılan açıklamada, Buzul Dağları bölgesinde tespit edilen 4 bölücü terör örgütü mensubunun, silahlı insansız hava aracı ile etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Etkisiz hale getirilen bölücü terör örgütü mensuplarının daha önceden Hakkari-Çukurca yolunda askeri konvoya roketli saldırı ve Piyade Yüzbaşı Murat Üçöz'ün şehit edilmesi olaylarının failleri olduğu değerlendirilmektedir. Konuyla ilgili adli tahkikat devam etmektedir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.