Zeytinburnu'nda provakasyon; Afrin gösterisine silahlı saldırı

Terör örgütlerini protesto ederken, Afrin harekatına destek ve moral vermek için Zeytinburnu'nun ünlü 58. Bulvar Caddesi üzerinde düzenlenen gösteriye silahlı saldırı düzenlendi.

28 Ocak 2018 Pazar 22:40
Zeytinburnu'nda provakasyon; Afrin gösterisine silahlı saldırı






Zeytinburnu'nda provakasyon; Afrin gösterisine silahlı saldırı


Terör örgütlerine yönelik Afrin'de devam eden operasyonlara destek vermek için düzenlenen yürüyüşe katılanların üstüne silahlarla ateş açıldı, 3 yaralı var.


Zeytinburnu’nda Afrin operasyonuna katılan Mehmetçiklere moral vermek için bir grupla birlikte yürüyüş yapan Osmanlı Ocakları İl Başkan Yardımcısı Bahri Örnek’in olduğu bölgeye doğru ateş açıldı. Saldırı sırasında grupta bulunan 1’i çocuk, 1’i kadın olmak üzere 3 kişi yaralanırken, yaşanan bu anlar ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

SALDIRGANLA OCAK BAŞKANI ARASINDA HUSUMET VARMIŞ

Olay, saat 18.30 sıralarında Zeytinburnu 58’inci Bulvar’da meydana geldi. İddiaya göre, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı’nda görevli olan Mehmetçiklere destek ve moral vermek için bir grup Zeytinburnu Kaymakamlığı’ndan 58’inci Bulvar sonuna kadar yürüyüş yapmak için bir araya toplandı.

Ellerinde bayraklar ve dövizlerle yürüyüş yapan gurubun içerisindeki Osmanlı Ocakları İl Başkan Yardımcısı Bahri Örnek’in olduğu yere doğru aralarında husumet bulunduğu öğrenilen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ateş açıldı. Silah seslerini duyan vatandaşlar sağa sola kaçışırken, olayda 1’i çocuk, 1’i kadın olmak üzere 3 kişi yaralandı. Arka arkaya ateş eden şüpheli kişi ya da kişiler olay yerinden hızlı bir şekilde kaçarak uzaklaştı. Olayın ardından vatandaşlar durumu sağlık ekiplerini arayarak yardım isterken, korteje eşlik eden polisler ise şüphelileri yakalamak için peşinden koştu.

Silahlı saldırı da yaralanan çocuğun bacağını Türk Bayrağı ile sardılar
Mehmetçik’e destek için yürüyen gruba saldırı anında bacağından yaralanan çocuk, bir işyerinin önünde oturarak yardım bekledi. Silah seslerinin kesilmesiyle birlikte çocuğun yanına gelen vatandaşlar Türk Bayrağını alarak çocuğun yarasını kapatmaya çalıştı. Yapılan müdahalenin ardından çocuk, en yakın polikliniğe götürülerek tedavi altına alındı.

Zeytinburnu’nda gruba saldırı anı kamerada

Zeytinburnu’nda 1’i çocuk, 1’i kadın olmak üzere 3 kişinin yaralandığı silahlı saldırı anı çevrede bulunan iş yerlerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, grubun yürüyüş yaptığı ve silahlı saldırıda yaralanan çocuğun, kadının ve erkeğin sekerek kaçmaya çalıştığı görülüyor.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, kaçan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Son Güncelleme: 28.01.2018 20:07
Anahtar Kelimeler:
Zeytinburnu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fatsalı 2018-01-28 23:21:03

iki kişi arasında bir mesele varsa bunu halletmenin yolu bu mu ya bu nasıl kafa yapısı arkadaş her gün binlerce insanın geçtiği ana cadde üstelik hafta sonu bir de böyle zamanda yuh bu kafaya