Zimmetçi banka memuru ve eşine gözaltı

Karabük'te bir banka şubesinde zimmetine para geçirdiği iddiasıyla gözaltına alınan 26 yaşındaki Dilek A.Ş. ve eşi 30 yaşındaki Özkan Ş., tutuklandı.

11 Şubat 2016 Perşembe 21:56
Zimmetçi banka memuru ve eşine gözaltı






Zimmetçi banka memuru ve eşine gözaltı

Bir bankanın Karabük şubesinde zimmetine para geçirdiği iddiasıyla gözaltına alınan banka çalışanı 26 yaşındaki Dilek A.Ş. ve eşi 30 yaşındaki Özkan Ş., tutuklandı.
Banka şubesinde çalışan Dilek A.Ş'nin, 8 ayrı müşterinin hesabından toplam 699 bin lirayı eşi Özkan Ş'ye ait şirket hesaplarına aktardığı tespit edildi. Banka yetkililerinin şikayeti üzerine Dilek A.Ş. ve Özkan Ş. ile gözaltına alındı. Polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, Sulh Ceza Mahkemesi'nce denetimli serbestlik uygulaması şartı ile serbest bırakıldı. Savcının üst mahkemeye itirazı üzerine yeniden gözaltına alınan karı-koca, bugün çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.
Son Güncelleme: 11.02.2016 21:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.