Ziyaretine gittiği arkadaşının evinde intihar etti

DENİZLİ'de 33 yaşındaki Niyazi Acar, Afyonkarahisar'dan ziyaretine geldiği bir arkadaşının evinde başına dayadığı tabancayla intihar etti. Afyonkarahisar'ın Dinar İlçesi'nde bir içecek dağıtım firmasında muhasebe bölümünde çalışan...

13 Haziran 2015 Cumartesi 12:29
Ziyaretine gittiği arkadaşının evinde intihar etti






DENİZLİ'de 33 yaşındaki Niyazi Acar, Afyonkarahisar'dan ziyaretine geldiği bir arkadaşının evinde başına dayadığı tabancayla intihar etti.
Afyonkarahisar'ın Dinar İlçesi'nde bir içecek dağıtım firmasında muhasebe bölümünde çalışan 3 çocuk babası Niyaz Acar, dün Denizli, Akkonak Mahallesi'ndeki bir arkadaşını ziyarete gitti. Bir süre sohbet ettiği arkadaşının bazı işlerini halletmek için saat 20.00 sıralarında dışarı çıkması üzerine yalnız kalan Acar, ruhsatsız tabancayla kendini başından vurup, intihar etti. Acar'ın cesedi, eve dönen arkadaşı tarafından bulundu.
Olay yerinde polisin yaptığı inceleme sonrası Acar'ın cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Acar'ın işyerinde hırsızlık yapmakla suçlanmayı gururuna yediremeyip, intihar ettiği ileri sürüldü.

FOTOĞRAF

  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.