ZONGULDAK'TA '17 ARALIK' PROTESTOSU

Durmuş SEVİNDİK/ZONGULDAK, () - ZONGULDAK'ta Demokrasi Platformu üyeleri, 17 Aralık operasyonunun yıl dönümünde yürüyüş düzenleyerek, 'yolsuzluk ve hırsızlığa son' pankartları taşıdı. Zonguldak Demokrasi Platformu'nun düzenlediği...

17 Aralık 2014 Çarşamba 13:36
ZONGULDAK'TA '17 ARALIK' PROTESTOSU






Durmuş SEVİNDİK/ZONGULDAK, () - ZONGULDAK'ta Demokrasi Platformu üyeleri, 17 Aralık operasyonunun yıl dönümünde yürüyüş düzenleyerek, 'yolsuzluk ve hırsızlığa son' pankartları taşıdı.
Zonguldak Demokrasi Platformu'nun düzenlediği yürüyüş için yaklaşık 100 kişilik grup Madenci Anıtı'nda toplandı. CHP'liler ile bazı sendikaların temsilcilerinin de yer aldığı grup, 'Yalana, talana, yolsuzluğa, hırsızlığa son' yazılı pankart, çeşitli dövizler ve sloganlarla Gazipaşa Caddesi'ni takiben Valilik önüne kadar yürüdü. Burada konuşan platform sözcüsü Erdoğan Kaymakçı, 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun yıldönümünde olduklarını hatırlatarak, şöyle dedi:

"Üzerinden 1 yıl değil 10 yıl geçse de 17-25 Aralık ve devamı kapanmayacaktır. Halkımızın vicdanında açık kalacaktır. Gelecekte demokrasi ve hukuk yeniden işlemeye başladığında ki bunu sağlamak için her zamankinden daha fazla mücadele etmeliyiz, bütün bu yaşananların hesabının sorulacağına inanıyoruz."
CHP Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Ateş de açıklama yaptıktan sonra kalabalık dağıldı.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.