Zorlu'nun motoru arızalanan helikopteri sert iniş yaptı: 4 yaralı (4)

İSTANBUL'A GÖTÜRÜLDÜ Aydın'ın Karacasu İlçesi'ne bağlı Yenice Mahallesi yakınlarına sert iniş yapan helikopterde bulunanlardan, Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Erol Karabacak (56), Nadire Nurhan Karabacak (55), Ayşe Nilgün Aydın...

26 Nisan 2015 Pazar 21:56
Zorlu'nun motoru arızalanan helikopteri sert iniş yaptı: 4 yaralı (4)






İSTANBUL'A GÖTÜRÜLDÜ
Aydın'ın Karacasu İlçesi'ne bağlı Yenice Mahallesi yakınlarına sert iniş yapan helikopterde bulunanlardan, Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Erol Karabacak (56), Nadire Nurhan Karabacak (55), Ayşe Nilgün Aydın (53) ve Prof. Dr. Yunus Aydın'ın (55) bel zincirlerinde düşmeye bağlı ağrı ve zedelenme olduğu belirlendi. Yaralılar tedavilerinin ardından ambulansla Denizli Çardak Havaalanı'na götürülürken, orada bekleyen Zorlu Grubu'na ati bir başka helikopterle İstanbul'daki bir özel hastaneye sevk edildikleri öğrenildi.
Bu arada sert iniş yapan helikopterde bulunan ve kazayı yara almadan atlatan ünlü işadamı Ahmet Nazif Zorlu ve eşi Zülal Zorlu'nun Karacasu'dan başka bir helikopterle Denizli Çardak Havaalanı'na gittikleri ve oradan da helikopterle İstanbul'a geçtikleri belirtildi.
Helikopter kazasını haber alan Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Murat Acat, Nazilli Devlet Hastanesi'ne gelerek güvenlik personeline verdiği talimatla basın mensuplarının görüntü almasını engellemeleri talimatını vererek yaralıların hastanenin arka kapısından sevk edilmesini sağladı.
Murat GÜRKAN, Cem ULUCAN / KARACASU (Aydın), ()

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.