Güzel gecenin çirkin hareketi      

   Maç yorumunu yazmadan önce bazı Trabzonspor taraftarlarına bir çift lafımız var..Sizler bu sportmenlik dışı hareketlerinizle kulübünüze en büyük zararı veriyorsunuz.Trabzonspor’lu futbolcular isterler mi yenilmek.Futbol bu yenersin yenilirsin.Bu ne kin bu ne öfke.
   Fenerbahçe senin evine gelmiş ve seni yenmiş suç mu işlemiş.Yaptığınız bu çirkin sportmenlik dışı hareketlerinizle siz sahanızda maç seyretmeyi zor görürsünüz.Enaz bir sezon maç ceza gelecek.Kime faydası oldu.Hakemin suçu ne üzerine atlıyor ve hırpalıyorsun.Bunu yapana  ne demeli kelime bulamıyorum.Bu kendini bilmez kişiye iyi bir ceza vereceksin bir daha rüyasında maç seyretsin. 
   Bütün bu yapılanlar bence Trabzonspor’lu değil.Olamaz.Kimse kulübüne bu kadar zarar veremez.Yazık değil mi oyunculara kulübe,işin maddi zararı cabası.Bir de dünyaya rezil olduk.Tüm ajanslar hakemimize saldırı görüntüleri yayınlıyorlar.Bravo size.
   Federasyon Trabzonspor taraftarı konusunda acil ve kalıcı önlem almalı.Geçen senede hakemler sahada rehin uzun süre  statda kalmıştı.Gerçek maç izlemek isteyen seyircilerle bu taşkınlıkları yapmaya gelenler ayıklanmalı.Ve gerçek Trabzonspor futbolseverler zarar görmemeli.

   Maç saygısız ve kendini bilmez taraftarlar yüzünden  son iki dakikası kalmışken yarıda kaldı ve Trabzonspor hükmen mağlup oldu.
   Gelelim maça Beşiktaş’ın Akhisarspor önünde iki puan kaybetmesinden sonra gözler Trabzonspor-Fenerbahçe maçına çevrilmişti.
   Sarılacivertliler için hayati önem taşıyan bu zor deplasman beklenen gibi olmadı.Eski günlerinden uzak Trabzonspor Fenerbahçe’ye kolay teslim oldu ve uzun bir aradan sonra ilk defa evinde Fenerbahçe’ye farklı yenildi.
   Maça klasik oyun anlayışı ile çıkan sarılacivertliler maçın başından itibaren orta saha üstünlüğünü ele geçirdiler.Maç 23.cü dakikasında Alper'in golünden sonra bitti.Trabzonspor oyundan iyice düştü.Fenerbahçe'de Mehmet Topal,Souza,Alper,Volkan ve Nani Trabzonspor’a nefes aldırmadılar.Fenerbahçe’nin geri dörtlüsü ise alıştığımız güven veren istikrarını korudu.Son oynadığı Konya ve Trabzon maçlarında bol gol buldular.Önceki maçlarda gol pozisyonlarını değerlendiremeyen sarılacivertliler bu iki maçta ellerine geçirdikleri pozisyonları kaçırmadılar.Ve sarılacivertliler 4 golü bulduktan sonra durdular ve Trabzonspor'un üstüne girmediler.Gitseler bu kadar zayıf Trabzonspor karşısında tarihi farkı yakalarlardı.
   Özellikle son iki maçta Nani ve Volkan olağanüstü bir furtbol ortaya koydular.Nani eski günlerindeki güzel futbolunu bu maçlarda izleyenlere seyrettirdi ve gollerini izledi.Volkan inanılmaz bir performans gösterdi son iki maçta.Bunu golleriyle taçlandırdı.
   Lig yarışında puan farkı beşten üçe düştü.Ve son maçların önemi daha da arttı.Ne diyelim iyi olan kazansın.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.