Son Dakika Haberler

Bostancı'da feci kaza, 3 ölü 17 yaralı var

Gündem

İstanbul'da D-100 Karayolu Bostancı mevkii Kadıköy istikametinde meydana gelen kazada, bir midibüs seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarpıp devrildi.

Bostancı'da feci kaza, 3 ölü 17 yaralı var

İstanbul Bostancı'da D-100 Karayolu üstünde Kadıköy istikametinde bir midibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyere çarpıp devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti 17 kişi de yaralandı...

İstanbul'da sabah saat 05.30 sıralarında D-100 Karayolu Bostancı mevkii Kadıköy istikametinde meydana gelen kazada, bir midibüs seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarpıp devrildi. Edinilen bilgilere göre, kazada 3 kişi hayatını kaybetti 17 kişi de yaralandı.


BİR KAZA DAHA MEYDANA GELDİ

Kaza yerinin karşı istikametinde ise başka bir kaza meydana geldi. Kazaya, polis aracı ile otomobil karıştı. Bu kazada da bir polis memuru yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ambulansla yaralılar çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaza nedeniyle D-100 Karayolu Kadıköy istikameti ve Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Öte yandan kaza yapan midibüsün Balıkesir'den düğünden döndüğü ve Gaziosmanpaşa'ya gittiği öğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.