Son Dakika Haberler

Ünlü fenomenler, TMBB güvenliğini aşamayınca...

Gündem

Sosyal medyanın ünlü fenomenlerinin TBMM ziyareti güvenlik engeline takıldı. AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan'ın "Bu kılıkla tabi almazlar" cevabı twittera damgasını vurdu.

Ünlü fenomenler, TMBB güvenliğini aşamayınca...


Sosyal medyanın en ünlü fenomenlerinin TBMM ziyareti sırasında içeri alınmamasıyla başlayan süreç, güne damgasını vurdu. Youtube'nin Kafalar grubu üyeleri Bilal Hancı, Atakan Özyurt, Fatih Yasin'in TBMM kapısı önünden geri dönmeye hazırlandığı bir sırada atılan twit mesajısan AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan'dan kısa sürede cevap geldi. Atakan Özyurt'un attığı mesaja Turan "Gelirken bana mı sordunuz" şeklindeki cevabının ardından sosyal medyada mesaj yağmuru başladı. Daha sonra TBMM kapısında gençleri karşılayan Turan'ın esprili mesajları güne damgasını vurdu.

ABİ BİZİ İÇERİ ALMIYORLAR!

TBMM'yi ziyarete gelen fenomen Youtuber grubu 'Kafalar' Twitter'dan "Bizi içeri almıyorlar yardımcı olabilir misiniz?" demesi üzerine AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, esprili bir dille gençlere yanıt verdi. "Gelirken bana mı sordunuz? Bu tiple almazlar tabi" diyen Turan, Twitter'da herkesi güldürdü. Kafalar grubu ise bu diyaloğun ardından Turan tarafından meclise alındı...

TBMM'yi ziyarete gelen "Kafalar" Youtube kanalının Youtuberları Bilal Hancı, Atakan Özyurt, Fatih Yasin Twitter'dan, "Bizi içeri almıyorlar yardımcı olabilir misiniz?, Mağduruz" diye twit atarak AK Partili Turan'dan yardım istedi.

Gençlerin, twiti üzerine AK Part Grup Başkanvekili Bülent Turan, Youtuberlara esprili bir dille yanıt verdi.

"GELİRKEN BANA MI SORDUNUZ?"

Turan'ın, youtube kanalının genç Youtubelarına "Gelirken bana mı sordunuz? Bu tiple almazlar tabi" şeklinde yanıt vermesi Twitter'da herkesi güldürdü.

"GENÇLERİ ALDIK MAALESEF"

Bu diyaloğun ardından 'Kafalar' Youtube kanalının genç oyuncularını meclise alan Turan "Her şey kontrol altında, gençleri aldık maalesef" diyerek gençlerle fotoğraf paylaştı.

"ODUNLARA KAPALIYIZ"

Twitter’daki bu diyaloglar üzerine bir diğer fenomen Odun Adam’ın “Bülent Abi ben gelsem alır mısın. Tip uygun mu” esprisine ise Bülent Turan, “Odunlara kapalıyız” esprisiyle yanıt verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.